En topplista och dagen som förändrade mitt liv

Ljusbloss

Nu blev det väldigt spännande här. Just när jag tänkte sammanfatta 100 dagars bloggande i #blogg100 så gör Nigeria två snabba mål och nu står det 2-2 och plötsligt är det svårt att slita ögonen från TV:n.

Men jag behöver ju inte sammanfatta. Kan bara konstatera att det går alldeles utmärkt att avsätta en stund om dagen till eftertanke, låtletande, poesiläsande och formulering av allt från lättviktiga tankespår till det djupast kända.

Den närmaste tiden ska jag ägna min skrivtid åt att äntligen skriva klart sista delen av min loggbok som har arbetsnamnet Tiden är människornas ängel och som beskriver hur det kan vara att vandra i sorgens landskap. Resan jag gjort med #blogg100 har visat vägen och nu vet jag ungefär hur slutet ska se ut.

Finns det då några höjdpunkter bland dessa 100 blogginlägg? Ja, de som har haft mest läsare är:

Allt finns i varje glittrande bloss

Ett vackert intellekt

Jag är ett vandrande växelbruk

Aldrig så ensam

Den introverta revolutionen

Det är nu vi blir dem vi ska vara

Sedan kom ångesten

Det är aldrig du

Till en liten älva

Har jag någon egen favorit? Jag tror att längre fram i mitt liv, när jag ser tillbaka, så kommer jag att se att den dagen jag skrev nedanstående inlägg förändrade mitt liv:

När ögonen tror att ingenting gror

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.