Jag äger mitt liv

Semester är oändligt skönt men vänder också upp och ner på tillvaron. Inga normala rutiner som tvingar mig upp och iväg, som rutar in min tid och fyller mina dagar. Det är bara jag.

Vakna. Gå upp. Äg ditt liv.

Så säger jag till mig själv: Äg ditt liv. Det må vara komplicerat, förvirrat och stundtals överjävligt smärtsamt. Jag är en tunnvägging. Ljusalv och svartalv i samma person. Men det livet jag har är mitt.

Jag ser så många borden och måsten omkring mig. De flesta har jag antagligen skapat själv. Borde planera, spara smart, vårda mitt varumärke och gå ut i solen. Måste tapetsera, köpa ny soffa och visa framfötterna.

Men nej.

Jag går här. Jag vet var jag kommer ifrån men inte vart jag är på väg.

2 kommentarer

    • Troligen nödvändigt med någon slags rutiner. Men nyttigt att byta ut vardagsrutinerna mot semesterrutiner. Tvingar en att tänka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.