Jag gick en mil idag

BissenBrainwalk2014Idag gick jag en mil för alla med ångestsjukdomar och depressioner. För alla med ADHD och Aspbergers. För alla som drabbats av stroke och andra hjärnskador. För alzheimerssjuka, för bipolära, för drogberoende och för många många fler.

En mil i solsken för den som har kämpat och för den som ännu kämpar. För den som har tillfrisknat och för den som befinner sig i mörker. För den som vandrar i en ny tillvaro och för den som vetat hela livet.

Jag gick också en mil idag för de som inte överlevde. För min människa och för alla de andra som också var någons människor. Och för alla som blev lämnade kvar.

Jag gick en mil idag.

Det var en väldigt bra mil.

Bissen Brainwalk på Facebook

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.