Jag har just flyttat in här

Blå dörr i CotignacVälkommen in i mitt nya digitala hem. Här finns en välkomnande entré, ett rum för bloggen, ett  rum för mina utmärkelser och ett rum för kontakt med mig. Alla flyttlådor är inte uppackade ännu och det finns en del att göra på fasaden. Möjligen kan det även bli frågan om en mindre tillbyggnad på sikt. Men jag är nöjd.

Jag har gjort det här en gång förut. 2009 hade jag just påbörjat en roman och den här gången var jag övertygad om att jag skulle komma hela vägen fram. Jag hade gjort grundlig research och hittat min historia. På min nybyggda webbplats publicerade jag texter jag fått pris för och texter jag använt i olika officiella sammanhang tillsammans med några meningar om mitt pågående romanbygge. Sedan föll världen samman och webbplatsen också. Jag antar att jag helt enkelt slutade att betala nödvändiga avgifter och en dag var alltihop bara borta.

Nu bygger jag ett hem här igen. Inreder mina rum. Skriver på romanen som fått ligga och vänta så länge. Det går inte att bygga upp det som har fallit sönder men jag har bestämt mig för att det går att bygga nytt.

Vill du prova att kliva in genom huvudentrén? Klicka på Startsida i menyraden eller gå till annawiderberg.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.