Jag kunde fira med tårta varje dag

Tårta

En unge fyller år. Man slår in presenter och gör en tårta. Minns hur det var då, för 23 år sedan. Att jag klarade det. Att det kom ut en liten människa. Att vi fick åka hem med den lilla varelsen utan att någon egentligen hade koll på om vi kunde sköta det nya lilla livet. Det var han som lärde oss förstås. Den lille. Det är fortfarande så. Det är ungarna som lär mig. Sen lär jag dem något i min tur och det blir oftast en ganska harmonisk dans.

Jag kunde fira med tårta varenda dag. För att jag fick dem. De tre bästa.

 

En kommentar

  1. Så fint! Ja, jag skulle också kunna fira varje dag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.