Låt det blåsa i mitt liv

Jag var en gång förälskad i en ung man som då och då uppträdde med ett Barbro Hörberg-program. Givetvis lyssnade jag ohälsosamt mycket på Barbro Hörberg just under den perioden. Hennes sånger fick mig att liksom känna mig i kontakt och lite nära den unge mannen. Förälskelsen gick över med tiden men en av Barbro Hörbergs sånger har faktiskt följt mig hela vägen från 1988:

Om jag växer eller går sönder står jag ändå inte still.
Så håll alla dörrar öppna så att livet kan nå mej när det vill.
Så håll alla dörrar öppna, låt det blåsa i ditt liv.
Och låt vara att det smäller, bara det inte går spårlöst förbi.

Barbro Hörberg

På fredag sänder SVT en alldeles ny dokumentär om Barbro Hörberg. Med ögon känsliga för grönt

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.