Strö lite solsken i dina spår

2015-04-01_09-10-52Det händer för mycket. Så många frågetecken. Jag vet inte om jag går bakåt, framåt eller åt sidan. Vet inte heller om det är viktigt att veta. Försöker må i alla fall lite bra varje dag. På jobbet har vi ett gigantiskt påskägg. Jag äter slut på de runda som smakar Igloo-glass. Stänger dörren till mitt arbetsrum och sjunger högt och illa till Spice Girls och Bonnie Taylor.

Men på lunchen. Då går jag till Mälaren och andas en stund. Idag hade någon strött solsken där i vattnet. Vet inte om det är mina spår eller möjligen vägen framåt.

 

2 kommentarer

  1. Vägen bär, både framåt och bakåt. Två steg framåt ett steg bakåt, men den bär. Med solglitter och utan. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.