Vägskäl och vändpunkter

Fyr av Tregde Ferie

Den där vägen som plötsligt ligger där och pekar framåt. Upp och iväg! Så ropar den. Kanske har jag passerat ett vägskäl eller möjligen en vändpunkt utan att riktigt förstå det och nu finns det ingen återvändo. Det är kittlande. Asfalten ropar och salt från havet färdas med vinden och får mig att andas djupt. En fyr blinkar i fjärran om jag spanar noga. Tror jag. Och jag hoppas att det inte är sirener som ropar och får mig att styra på grund.

Inuti mig är det förväntan och vemod i en enda röra. Jag lämnar ett liv och vet inte vad nästa ska bli.

I search to find the meaning

of the path that I am on

And I hope that my direction

will not make me walk alone.

I stumble for the answer

to the questions that remain

around the world I’ve touched the sun

and now I’m back again.

Text från Battles med Axe

Foto: Tredge Ferie på Flickr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.