Jag är den nya människan

Jag kan skapa en bild av mig själv. Jag kan bli vem jag vill.

Jag är lyckad. På min Facebooksida finns bilder av överdådiga middagsbord, stora sällskap och gnistrande vinglas. Jag lagar mat. Från grunden. Använder förstklassiga råvaror. Resultatet publicerar jag förstås, liksom vägen dit.

Jag är uppskattad. Jag syns på de viktiga konferenserna. Jag reser kors och tvärs. Jag är arg på SJ och berättar det på  Twitter. Jag är aldrig ledig. Jag kräver fri wifi överallt. Jag hinner aldrig sova, jag har ofta huvudvärk men jag älskar mitt arbete.

Jag är älskad. Jag har en partner. Jag har barn. Jag har hus. Jag grillar och inreder och byter däck på bilarna. Jag köper tulpaner. Jag umgås. På caféer och pubar. Och jag berättar det för världen.

Jag är intelligent. Jag lyssnar på intressanta program på P1 och jag delar dem i alla mina digitala nätverk. Jag ser filmerna och läser böckerna. Jag vet vad jag tycker. Jag talar om det i mina bloggar.

Jag är den nya människan.

Jag bygger mig själv.

Det blir jävligt snyggt.

Foto: Rickydavid på Flickr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.