Jag drunknar i mina listor

 Min lista idag

Deklarera med e-legitimation. Har jag legitimation på kort eller fil eller vad? Var är e-legitimationssladden till kortläsaren? Varför har jag inte avregistrerat min firma som inte haft någon verksamhet på tre och ett halvt år? I vilken usel skola fick jag mina administrativa färdigheter?

Hjälpa sonen att göra en stående överföring från sitt bakkonto. När jag var i hans ålder hade jag egen lägenhet, betalade mina räkningar och skötte mitt liv helt på egen hand. Var har jag brustit i min uppfostran?

Tjata på den äldre sonen att signera sin deklaration på nätet. Jaja, jag började jobba när jag var 17 och….. *suck*

Storhandla för den kommande veckan. Vilket innebär en viss logistiskt utmaning eftersom jag inte har bil utan måste låna och inte har rygg (eller jo men den är inte till för storhandling) utan måste ha bärhjälp av någon tonåring i hushållet.

Byta sand i kattlådan. En av de mindre utmaningarna.

Ta mig iväg till gymet. Vetetusan hur det blir med det!

Min lista igår

Sammanställa alla frågor kring e-formulär och försöka reda ut hur vi ska ha det och varför.

Gå på avstämningsmöte med chef (det blev inställt vilket innebar en halvtimmes obokad tid :-))

Göra planeringslista för min ersättare under min kommande tre veckor långa semester.

Svara arg invånare på Twitter. Många gånger. Efter många kontakter med berörd förvaltning.

Diarieföra inlägg från arg invånare på Twitter.

Sätta in pengar för blommor till krasslig kollega

Plocka fram sommarbilderna till webbvinjetten och bild till Lediga jobb-appen på Facebook och hur ska vi marknadsföra de utmärkelser vi får egentligen?

Felanmäla webbfunktionen som gör det möjligt att tagga bilder med fotografnamn.

Önska trevlig helg från staden på Facebook och Twitter.

Gå hem vid fem.

Avboka after work på grund av extrem utmattning

Laga kyckling och klyftpotatis. När potatisen just landat i ugnen för typ 40 minuters stekning meddelade två av tre tonåringar att de skulle ut. Nu. Genast.  Så de åt överbliven spaghetti till kycklingen. Varpå det blev mycket klyftpotatis till mig och den hemmavarande tonåringen. Vilket inverkade negativt på den diet jag satt mig på för att inte fortsätta öka ett kilo i månaden. Tänk hur jag skulle se ut vid 82 års ålder!

Somna till State of Play. Fast det stod inte på min lista.

 

4 kommentarer

  1. Några tips. Prakiska. Rätt självklara, kanske. Kanske lite korkade. Skjutna från höften. Men ändå… just because I’ve been there, have done that…
    – Ryggsäckar. Hittade själv ett par billiga på Coop för ett par år sen. Går alldeles utmärkt att använda när man storhandlar + man kan ta sig till och från butiken medelst velociped. Får plats med mycket, spar på ryggen och det går hyfsat snabbt T/R butiken.
    – Gymstress. Träna hemma i stället de dagar då ‘gym’ är synonymt med ‘stress’. Finns mycket man kan göra med t.ex. ett par hantlar 🙂 (t.ex. stanna upp ett par minuter mellan eller under alla ‘måsten’ och lyfta några kilon då och då… kan göra mycket för välbefinnandet) och man spar in på transporttiden.

    • Ah, du vet, jag handlar fyra riktigt stora kassar mat för en vecka. Har ju två fullvuxna sönen som äter massor! Vet inte vilken ryggsäck som skulle rymma den handlingen.

      Tränar hemma däremot gör jag varje dag men jag gillar crosstrainern på gymet 🙂 Och den här veckan startar de gymklasser som jag är nyfiken på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.