Lathunden är min vän

Det här är min vän idag. Lathunden. Man behöver inte veta allt själv. Försöker jag intala mig.

Jag bryter ny mark inom min organisation. Ett år med en officiell Facebooksida och ett officiellt Twitterkonto börjar ge resultat. Varje vecka får jag nya förfrågningar från förvaltningar som vill starta Facebooksidor, börja blogga eller twittra för att öka kontakten med medborgarna. Det är roligt. Men väcker också frågor. Fler och fler. “Kan man göra såhär?” Hur gör jag om jag vill göra det här?” Ett ganska vanligt svar från mig är: Jag vet inte men jag tar reda på det 🙂 Sen går jag till Lathunden. Eller till vännerna på Twitter.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.