Med fem dagar kvar lämnar jag in mina önskningar

Jag har en hel hög med önskningar inför 2012. Önskelistan lämnar jag in till det nyinrättade Önskeministeriet där jag hoppas att kloka handläggare kommer att ta hand om mina önskningar genom att följa upp, påminna och pusha på. Samt emellanåt uppfylla.

Önskeministeriet hade aldrig blivit verklighet utan twittervännerna @MalligaMallan och @Arhammar varför jag till dessa två står i djup och evig tacksamhetsskuld.

Mirandas önskelista för 2012

 • Fint virke så att jag kan bygga vidare på den plattform jag står på. Den behöver vara lagom stor och mycket stadig så att den tål stormar och motgångar utan att välta.
 • Ett bra och smidigt lås till grinden i mitt staket så att jag kan låsa när jag vill och låsa upp när jag vill.
 • Stora bitar självförtroende som jag kan använda då jag får för mig att jag inte håller måttet.
 • En ordentlig tillbringare med mod som räcker till ett glas varje gång jag blir rädd för livet.
 • En påse ord för de gånger jag blir svarslös.
 • En låda jävlaranamma och en burk sparkar i ändan så att jag äntligen kommer igång med det jag ändå vet att jag förr eller senare måste göra.

Jag vet inte om jag har varit någon snäll flicka men jag gör mitt jobb varje dag, jag älskar mina ungar och betalar mina räkningar. Därför hoppas jag att Önskeministeriet vill beakta min ansökan och  ta mina önskningar på största allvar.

Foto: emerson12 on Flickr

5 kommentarer

 1. Måste säga att det är de_ bästa_önskelista vi på Önskeministeriet någonsin fått in. Den ratificerar vi på stående fot och alla dina önskningar tillser vi att de uppfylls.

  Med vänliga sirliga önskningar om ett Gott Nytt År från alla på Önskeministeriet genom mig, byrådirektör Malliga Mallan. *lägger ner gåspennan med ett nöjt leende*

  • Åh, jag tackar allra ödmjukast. Ska göra allt jag kan för att leva upp till denna godhet från ministeriet.

   • Det är du som är god. Du älskar dina ungar och betalar dina räkningar. Hur mycket bättre kan det bli??

    Funderar på om vi på Önskeministeriet får lämna in önskelista också? @Arhammar ska ju göra det i och för sig. Och han jobbar ju också här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.