Mitt liv på Twitter

Twitter är det bästa som hänt mig på länge. Idag har jag till exempel lärt mig att svpt står för SVenskar På Twitter samt skrivit på ett upprop för miljövänlig odling. Jag har också fått några bra boktips (som om min lista med olästa böcker inte var lång nog redan innan), röstat på Stuart Baxter som ny förbundskapten i fotboll (efter att ha konsulterat expertisen i form av familjens mest fortbollstokige tonåring) och fått veta att www.verticalrun.se finns i Västerås.

Mitt liv är inte så enkelt just nu. För en månad och elva dagar sedan dog han som var min människa. Vissa dagar orkar jag knappt släpa mig ut i köket och göra kaffe. Men twittervännerna påminner mig om att det fortfarande finns en värld därute och att den är vital, spännande och dynamisk. Och allt emellanåt törs jag bidra med en liten kommentar, en fråga, en åsikt och mot alla odds känner jag att jag deltar i livet. Det är omöjligt men det går.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.