På min sida

Tredje luftrörsrivande, smalbenskraschande, mattbortdragande brakförkylningen sen jul. Kan inte andas å inte gå mer än fyra steg i taget. Man ska ha ett immunförsvar som tar hand om bacillangreppen. Jag har tydligen tappat bort mitt. Antagligen har jag slagit knut på mig själv. Igen. Jag har en sådan enastående förmåga att räkna ut vad människor vill ha till och med innan de vet det själva. Jag fixar och trixar och löser och ordnar och lägger in en högre växel och gör fem saker samtidigt och är verkligen en riktig idiot!
Sedan kommer den dagen då jag måste säga stopp. Då skulle man ju kunna tänka sig att mäniskor omkring mig sa: “absolut, vi förstår, du har gjort ett kanonjobb och förtjänar en lite lugnare period”. Men nej, de blir arga! Det slår aldrig fel. Och jag har aldrig lyckats räkna ut varför.
Hur i hela världen bär man sig åt för att stå på sin egen sida?

En kommentar

  1. imunförsvar.. zink.. och vitlök.. ingefära citron och honung… och vila..tack för dina delade tankar, delat liv, jag längtar till skrivandet, värper på rader och formuleringar… snart..allt gottLotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.