Queen of Fucking Everything

Min bästa syster har skickat mig en paketkalender. Ett litet paket att öppna varje dag från 14 december till 23 december. “Du behöver bli lite glad varje dag. Därför vill jag hjälpa dig lite på traven några dagar här i december” skrev hon och jag öppnade första paketet som var en kylskåpsmagnet med texten Queen of Fucking Everything. Ta mig fan, det är jag. Queen of Fucking Everything i mitt liv. Att det ska vara så svårt att förstå!

Nästa paket innehöll Nuts & Fruits on the go. För mitt hektiska drottningliv. Den lilla påsen i paketet dagen därpå kunde jag dock inte tyda. Ska jag äta fröna, mata fåglarna eller plantera i kruka? messade jag till syrran men jag har inte fått något svar ännu. Kanske måste jag lista ut syftet med min drottningvisdom?

Nå, idag var det mörk choklad med mintsmak. En alldeles lagom stor kaka endorfinframkallande njutning. Morgondagens paket är sju centimeter långt, tre centimeter brett och platt med en liten upphöjning. Vad kan det vara?

8 kommentarer

  1. Det första jag tänkte var nagelfil. Men vad är upphöjningen då? Ingen aning…Kul idé! Snäll sys du har.

  2. Svaret kommer i ett nytt blogginlägg ikväll 😉 Ja, min syster är snäll!

  3. Du är gullig du! Vad säger du, finns det en likadan för kungar till farsanmittilivet?

  4. Nja,inte vad jag vet. Men är man en kung så är man ju det oavsett magnet. Likaså drottning. Fast nu har ju du en magnet som bevisar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.