Mot sura påstötningar


“Surhetsreglerande. Motverkar sura påstötningar från omgivningen. Varaktighet 24 timmar”

Får nog ta en imorrn när jag ska veckohandla. Jo jag erkänner, det händer då och då att jag känner mig ensam. Att jag undrar varför jag inte får ha en livspartner som vill dela både det svåra och det lätta med mig. Alla sådana tankar glömmer jag dock när jag måste storhandla på ICA Maxi en lördag. Stissiga kvinnor med gälla röster som krockar kundvagnar i gångarna och sura män som muttrande lallar efter och svär. Irritationen som en möglig filt över hela affären.

Tack gode gud, tänker jag då. Tack för att jag slipper Inferno i form av en lördag med min partner på ICA Maxi. Älskar de varandra? Gillar de ens varandra. Förvandlas de när de lämnat den lastbilsstora kundvagnen på sin plats och farit iväg med familjebilen full med matkassar tillbaka till villaområdet? Skålar de sedan och ser varandra i ögonen för att de inte kan låta bli? Hånglar de när barnen gått och lagt sig?

Inte vet jag. Men för att inte smittas av den mögliga filten imorgon ska jag vara en klok drottning och ta en NovaluJul i förebyggande syfte.

4 kommentarer

  1. Det undrar faktiskt jag med! Det är afasin som nu gör sitt inträde strax efter att terminen slutat.

  2. Det var sesamkakor med kokossmak 🙂 Å igår var det gott thé. Dagens paket sparar jag till ikväll.

  3. Jag undrar också ibland över folk. Är de lyckliga? De verkar ha allt jag vill ha men ser ut som de ätit mask.

  4. Visst ät det väldigt märkligt? Antingen har de glömt glädjen nånstans eller så är hela kitet ett enda stort ljug och inte att sträva efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.