Mitt 2009


Nytt jobb Romanprojekt Provence Besök i det förflutna Förhoppningar Förhandling Katastrof Chock Sorg Blogg Twitter Nytt namn.

Se där, mitt 2009 med 140 tecken. Initiativtagaren till #mitt2009 @nattensbibliotek skrev ett svar till mig på Twitter: “Himmel, ett helt liv på 12 månader!” Ja, ett helt liv.
Det sista beslutet jag tog 2009 var att jag ska byta namn. För nu finns bara en väg och den går framåt. Det är dags att kasta allt jag inte vill ha med. Det är dags att låta min stjärna visa vilken väg jag ska ta. Det är dags att skrubba bort skiten, välkomna fårorna i ansiktet, lyfta blicken mot horisonten och gå.
Januari månad handlar om hopp. Vem är Anna Miranda Elisabeth Neuman? Vem vill lära känna henne? Vem vill hon ha i sitt liv? Vart är hon på väg? Var finns det rum för henne som är till lika delar svartalv och ljusalv? Vilken väg är hennes, hon som har förlusten inristad i hjärtat som en tatuering?


5 kommentarer

  1. Jag brukar gnola på Peter LeMarcs vägen låter oss längta ibland. Den känns alltid extra aktuell 1 januari för mig.Varje år är en okänd väg, men i år ska det bli en vacker väg. Det har jag bestämt och sätter högsta fart längs den.All lycka, Miranda och hoppas förlusten blir till en vacker målning av minnen så snart det går.

  2. Måste säga att jag gillar ditt nya namn massor. Heja du!

  3. Ja, jag är väldigt nöjd själv! Det blev en sån bra rytm 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.