Sedan eller genast?

Jag har landat. Tror att det var hit jag var på väg. Men sen hände man och barn och sen hände skilsmässa och ny man som dog och nu står jag här. Vinglig och med tusen frågor. Stanna eller gå? Hit eller dit? Sedan eller genast?

Jag har en ny prioriteringsmetod på jobbet. Jag sorterar in alla göromål under rubrikerna Nu, Snart och Sedan. Skriver in dem på papper med penna. Har provat miljoner digitala varianter av att göra-listor men denna stenåldersmetod passar mig bäst.

Det bästa vore kanske att jag hugger in att göra-listan för mitt liv på en runsten. På så vis får jag tid att fundera ordentligt över vad den egentligen ska innehålla. Dessutom tror jag att metoden skulle passa mig. Tror jag behöver en syssla som inte går att utföra snabbt.

20111215-233843.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.